onsdag 2. januar 2013

Luer til brodern

Selv om min bror er godt kjent med mine strikkeferdigheter(?) er det ikke ofte det kommer bestillinger fra den karen. Da han ei uke før jul i 2011 ytret ønske om ei Kvikk Lunsj lue i julegave ble jeg litt matt(pga. tidsaspektet) og samtidig litt glad over at det kom ei bestilling. Lua fikk han ikke før til påske, men den som venter på noe godt?


Lua er strikket på pinner 4 og i et PT-garn(husker ikke hvilket). Oppskrift fant jeg på bloggen til Heklejenta.

Posering.
Ikke lenge etter fant han ut at ei Coca Cola lue hadde vært noe til samlinga. Bror samler nemlig på Cola-effekter og har faktisk et eget Cola-rom. Jada. Jeg kan ikke si noe for han synes nok at garnlageret mitt og interessen for ull er minst like spesielt. Lua ble produsert i en fei like før jul og resulterte i et utrop og en klem(hurra) på selveste julaften. Jeg tror han ble overrasket og fornøyd!

Strikket på pinner 3,5 og i Mitu, litt over et nøste av det røde og ca. et halvt av det hvite. Oppskrift fant jeg inne på bloggen til Strikkedolla.For noen uker siden kom det nok et ønske tikkende inn på sms. Her tror jeg imidlertid jeg må melde pass. Link HER.Vero8 kommentarer:

 1. Hehe, ja det var noe til fotplagg:) Godt jobba med luene! Å strikke løkkeskrift går jo fint, ser jeg. Eller er det maskesting?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det fotplagget er nokså spesielt ja! Ikke maskesting, nei :)

   Slett
 2. Kule luer! Og skjønner godt at det falt i smak når den matchet rommet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nok en detalj til rommet ;) Har hørt rykter om at han også har brukt den ute blant folk så forhåpentligvis blir den ikke kun veggpynt :)

   Slett
 3. Kule luer! Skulle nesten ønske jeg var en colaholiker og tålte kvikklunsj! (Tåler ikke mel, så ingen kjekssjokolade på meg!) Hihi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må jo være den ultimate lua for en colaholiker så kjenner du en er det bare å sette i gang ;)

   Slett