søndag 5. august 2012

Ukas Ravelry; uke #31

Da har Vero kommet seg ned fra fjellet og er klar for å fortsette sommerens strikking. Her må fritida utnyttes før den hektiske hverdagen slår inn.

Fra jeg ble aktiv på Ravelry har jeg stort sett søkt på oppskrifter og brukt den funksjonen. Resultatet ble enda mer innkjøp av garn selv om lageret var stort nok fra før. Jeg fant alltid noe å lage som jeg ikke hadde rett garntype til eller hvor jeg ikke orket å regne om for å kunne ta i bruk det som allerede fantes. Med bakgrunn i dette har jeg utvidet bruken av nettstedet og har derfor begynt å ta utgangspunkt i hva slags garn jeg allerede har for å finne aktuelle prosjekt som kan bidra til å redusere garnlageret. Jeg liker godt å bruke Ravelry på denne måten. Hvorfor i all verden har jeg ikke gjort det tidligere? Kanskje garnlageret hadde vært mindre da...(yeah right!).

Jeg har en god del baby merino liggende, søk ble utført og prosjekt Høstvest (eller Autumn leaves west som det så pent heter på engelsk) ble resultatet.

Bilde fra Anna og Heidi, Pickles 
Det blir spennende å prøve dette, ny måte å strikke på også for min del. Nå må jeg "bare" finne ut fargekombinasjonene jeg skal benytte.

Nye søk ligger for tur, garnet har jeg jo allerede :)

Hvilke funksjoner på Ravelry bruker du mest?

1 kommentar:

  1. Bruker mye friends activity, veldig lett å da få med seg mere av alt det fine som folk finner og setter hjerte på eller kommenterer. Og jo større vennekrets (eller hva man kaller Ravelry"venner") jo mer inspirasjon.

    Liker også se på ferdige prosjekter av et mønster, for da får jeg et mer ærlig bilde av hvordan det funker i andre farger, fibre eller fasonger. Kejkt å feks på forhånd se det på noen som er samme størrelse som en selv, og ikke på en syltynn modell i et blad.
    Og garnforslag til mønstre, greit å se hva andre har brukt.

    SvarSlett