fredag 3. august 2012

nettshopping

Jeg har ikke mye erfaring med garn, har for det meste kjøpt Dropsgarn.
Etter å ha lest strikkeblogger en stund så har jeg fått øynene opp for garn som virker mer spennende.
Jeg innrømmer glatt at jeg kan kjøpe noe bare pga av fin logo/emballasje. (her snakker vi dropsesker, ny emballasje på tyggis, saftflasker osv)

I dag har jeg kjøpt garn med fin logo. Det er i tillegg et garn jeg ser mange av de garva strikkerne bruker, så det burde være godt også ;)Jeg har kjøpt Holst Supersoft ull Flannel grey og Samarkand Ull/Silke i fargene SA15 Lagoon og SA02 Ginger Lily. Nå er jeg spent på hvor lang tid det tar før pakken kommer i posten!!


Har du kjøpt noe pga fin logo/emballasje?by Li 

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg melder meg inn i samme klubb som deg - har handlet Drops, Dale, Sandnes og Nøstebarn sitt garn. Men NÅ i sommer har jeg tenkt at jeg må avansere litt, så har handlet Isager alpaca og merino(deilig garn) og nå venter jeg som deg på en pakke i posten med litt ymse typer garn. Superspennende!!
  Blir kjekt å høre hva du synes om Holst da, som jeg heller ikke har prøvd før!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, det er superspennende å vente på pakke :)
   Håper det svarer til forventningene ;)

   Isager Alpaca har jeg sett mange har brukt på Ravelry, så da er vel det suverent også.

   Slett
 2. Mange fine farger i det garnet! OG rimelige priser :) Har du funnet ut hvor ulla kommer fra? Jeg vil unngå ullprodusenter som skader dyra sine med mulesing.
  Emballasjen er forresten helt likegyldig for meg når det gjelder garninnkjøp;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke tenkt tanken på at ullprodusentene kan skade dyra sine, men skal være litt mer obs på det heretter. Vet du av noen?

   Bryr du deg ikke om emballasjen? Synes det er litt av opplevelsen jeg. Kjedelig magebånd inviterer ikke meg til å kjøpe ;D

   Slett
  2. Mulesing er vanlig i Australia, produsentene gikk bort fra mål om null mulesing innen 2010. Flere norske garnprodusenter tar avstand og garanterer at selv om de blander norsk ull med merino fra Australia, skjer det med ull fra sauer som ikke har blitt utsatt for mulesing.
   Jeg fant ingen info om dette hos Holst, "lammeuld" kan jo være så mangt.

   Slett
 3. Bare hold godt på Visakortet, for jeg kan love deg du blir hekta! Jeg begynte å snuse på håndfarget amerikansk garn i fjor, og nå kan jeg ikke holde fingrene fra fatet (flaks jeg har ei svigermor som bor der borte!) Og så Wollmeise da, som jeg ikke var overbegeistretfor i starten, men fargene er jo absolutt nydelige!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte Holst garnet via paypal, så jeg slapp faktisk å lette på rumpa for å hente lommeboka. farlig lett å brenne av noen kroner da...
   Wollmeise ja, jeg får vel snuse litt på det neste gang ;)

   Slett