tirsdag 10. juli 2012

Sokker à la bestemor

Under mengder av garn og diverse halvferdige prosjekter fant jeg et strikkenett med nesten ferdige ullsokker i. Mine FØRSTE ullsokker EVER! Vrangbord og hæl ble gjort ferdig i vinter under kyndig veiledning fra Strikkeren over alle; bestemor. Jeg strikket ferdig og felte av den ene, mens nr. 2 selvfølgelig ble liggende. Ferie og hyttetur - også med bestemor, har gjort at enkelte prosjekter nå er ferdige.Bestemors sokker er enkle, men gode. Perfekt førstesokkestrikk! Vrangbord og forsterket hæl er vel stikkordene som trengs. Garnet har jeg fått i gave for noen år siden, det er kjøpt i Danmark. Ukjent merke. Greit å strikke med og det virker som et egnet sokkegarn.


Mon tro om det blir flere sokker på pinnene nå når veilederen er tilgjengelig?

4 kommentarer:

 1. Klassiske læsta det der - de får du god bruk for til vinteren :) Veldig bra at du tar ansvar og fører kunnskap fra bestemor videre. I min familie kan ingen lenger huske farmors sømløse hæl...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, disse blir fine til vinteren :) Det er gull å ha en bestemor som villig lærer vekk og som repeterer og repeterer selv etter at vi spør det samme for n'te gang :)

   Slett
 2. Sokka e bra gava, så du får bare produser når du e på hytta m bestemor!

  SvarSlett
 3. Fant mange unnskyldninger til å ikke strikke sokker resten av oppholdet, men det ble da litt annet fint som vil blogges etter hvert!

  SvarSlett