mandag 4. august 2014

Myk sommer!

Som mange andre har undertegnede fått oppleve en helt fantastisk sommer, med varmt og godt vær nesten hele tiden. At bikinien skulle bli det mest brukte plagget en sommer er ikke vanlig, i alle fall ikke i Midt-Norge. Liker! Det har blitt tid til strikking også - og jeg har startet og avsluttet flere mindre strikkerier, i tillegg til å avslutte prosjekter som har vært på pinnene en stund. Et av disse er et babyteppe fra "Strikk til nøstebarn", av Kathrine Gregersen. Teppet er nok godt kjent blant strikkere og blant småbarnsforeldre.


Teppet har vært med meg helt siden mai i fjor og har vært det prosjektet jeg har tatt med som reise-, konferanse- og lunsjstrikk. Vi snakker Oslo, Gardermoen, et par turer til Hellas osv. En rille nå og da, uten at man trenger et mønster med seg på ferden. Enkelt!  (Og kjedelig, men det trenger jeg ikke å skrive så mye om *knegg*). 


Luftige masker i dette rilleteppet, strikket i silkeull fra Askeladen, kjøpt på Nøstebarnbutikken i Trondheim. Jeg har brukt pinne nr. 5. Ettersom dette er et restegarnprosjekt veier det ikke mer enn 100 g., anslått garnmengde til det minste teppet i oppskrifta er 125 g. Det vil nok fungere godt til en liten en uansett. 


Ellers kan man jo stille seg spørsmålet om når noe egentlig er et restegarnprosjekt. 100 g. til overs i garnlageret er jo relativt mye ;) 

Myk sommer med myke masker, og mer er på vei, både på pinnene og på bloggen. 


Vero1 kommentar:

  1. Hihi, du kan kalle det garnslanking i stedet for restegarn ;) det er det jeg holder på med nå. Rydder plass til nytt bekjentskap :)

    SvarSlett