søndag 28. juli 2013

Til to små mirakler

For litt over ei uke siden kom to små til verden, for en lykke for stolte foreldre! En liten hilsen fra meg er sokker som skal sitte godt på små babyføtter og lettstrikka babyluer


Abuelita 3-tråds merinogarn er brukt, godt og mykt til slike små. 0-3 mnd. er størrelsen jeg strikket, og jeg satser på at det vil være bruk for litt tynn ull i Trøndelag selv på denne årstiden. Til jenta har jeg strikket ensfarget lilla og til gutten er det helt blå lue og en blanding av blått og grått i sokkene. Fikk utnyttet det blå garnet maks! 


Det er første gang jeg strikker disse sokkene. Jeg har sett de anbefalt i ulike blogger mange ganger og fått dem anbefalt av foreldre som kan bekrefte at de sitter godt på foten. Ønsker du et kjapt strikkeprosjekt på en kveld er dette grei skuring. 


Luene har jeg laget flere av i sommer og har skrevet om det allerede her


Ellers er jeg er i sluttfasen på et par prosjekter; en tunika mangler kun knapper og ei lue må toves. Ei lue er halvveis og noen votter fra før jul ligger fortsatt på vent. I tillegg skal jeg straks starte på et sjal med ei oppskrift som jeg ikke har benyttet tidligere - kjekt å prøve noe nytt og ikke alltid gå for det som er trygt og prøvd fra før!

Som du ser er noen av bildene i dag fra min konto på Instagram. Her legges det gjerne ut små glimt av de ulike prosjektene som er på gang(i tillegg til ymse annet) - følg verosve om du vil!  


Vero

3 kommentarer:

 1. Super gave! Jeg rekker opp hånda som en av mange som har hatt glede av slike sokker. Og garnet er jo utrolig mykt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Elsker garnet! Strikket meg genser i det tidligere i vinter, pur lykke! Litt nupper må man regne med, men det er verdt det.

   Kjekt å vite at sokkene er gode, vil nok produsere flere slike etterhvert.

   Slett
 2. Kjempefine smånurkgaver! De sokkene og den luen er også min favoritt til babygaver. Lagde flere slike til yngstegutten min da han var baby og kan gå god for at både lua og sokkene sitter godt på:-)

  SvarSlett