fredag 25. oktober 2013

Tid for luer og nasjonal strikkekveld 
Det har blitt kaldere i været og jeg har funnet fram luene mine. Jeg har flere altså, men de får ikke være med på bildet for de har jeg kjøpt. KJØPT! Toillat. Jeg liker å ha litt å velge i når det kommer til luer og skjerf/sjal så skuffene er fylt med ull. Det er kjekt når man står foran en lang vinter.

Neste fredag skal strikkinga fram i lyset på selveste statskanalen, NRK. Nasjonal strikkekveld står for tur og i programoversikten står følgende: Direktesendt underhaldningsprogram frå Trikotasjemuseet i Salhus der strikking er einaste tema. Fire timar med inspirasjon, tradisjon og nye idear. Ein Harley Davidson skal få strikkekler, ein selbuvott blir til og du får læra strikketeknikkar. Du møter strikkepersonlegdommar frå heile landet. Programleiar Rebecca Nedregotten Strand håpar å få stoppa hola i yndlingslabbande sine. Når det nærmar seg midnatt, ladar me opp til verdsrekordforsøket "Frå sau til genser".

Tankene mine rundt dette er at det er både spennende og litt sært(selv om jeg våger å påstå at vedkvelden i vinter var mer sært), men jeg liker at min hobby får timevis med sendetid. Kanskje lærer jeg noe nytt og blir inspirert? Uansett skal jeg tilbringe kvelden med kjente og ukjente strikkefolk på Annas kafe i Trondheim. Kommer du? :)


Vero

3 kommentarer:

 1. Fedt at kunne se strikketips i tv - det kunne Danmarks Radio lære noget af :-)

  SvarSlett
 2. Gikk forbi Annas kafe da jeg var i Trondheim nylig. Synd at jeg var der noen uker for tidlig, det kunne vært koselig!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Annas kafé har strikkekvelder jevnlig så du får stikke innom neste gang du er her :)

   Slett