torsdag 8. november 2012

Barnehagevotter til Sola

Lille Solveig går i barnehagen og der foretrekkes det hjemmestrikka votter kom det fram i sist Barnehagenytt(aner ikke hva infoblekka heter). Det hjelper visst ikke med dyre polvotter når barnet ikke får dra nytte av hendene sine pga ubevegelighet.

Nøsteholdern sin det!
StrikkeVero ble dermed kontaktet med spørsmål om å lage votter til frøkna. Bestillingsstrikk, selv av denne lille størrelsen, sitter langt inne, men utrolig nok sa jeg ja. Valget falt på rillestrikka votter fra Nøstebarn.


Jeg hadde 3-trådsgarn fra Nøstebarn som rest fra et annet prosjekt og brukte dette. Pinner nr. 3. Votter-på-en-to-tre, det gikk fort unna! De ble ganske tykke, så jeg vet ikke om bevegeligheten til frøkna blir noe bedre. 2-tråds(som oppskrifta sier) ville nok gitt et bedre resultat. Jeg har derfor startet på et nytt par:Her har jeg kombinert to garn av ukjent merke, det lyse er alpakka. Vottene blir tynnere i allefall. Jeg har tatt utgangspunkt i samme oppskrift, men strikker glattstrikk etter vrangborden. Så får man se hvordan resultatet blir og om vottene faller i smak!

Ellers er det rolig på bloggfronten gitt. Har så mye julegavestrikk på pinnene som ikke kan vises fram(det er bare løgn, men det føles godt å skylde på noe).

Vero

3 kommentarer:

  1. Hehe, jeg leser liten skrift :) Hjemmestrikka votter ER det beste for små hender ( ok, kjøpte strikkevotter i ull kan også gå) - bra jobba!

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. oi, vet om flere som ønsker sånne barnehagevotta :))

    SvarSlett