mandag 28. september 2015

hvordan strikke seg gal


 Oppskrift på hvordan man blir gal?

Strikk kun på fanakofte til mannen...

 
Gjør dette i ca ti uker. 
Kur for å bli friskmeldt?

Ei kjappstrikka lue på en kveld. I-corden ble strikket på formiddagen.Kofta skal bli montert en gang jeg får hjelp av svigermor. Og vet dere, det kjennes ut som at hundre kilo er borte fra skuldrene mine. Aldri mer koftestrikk til mannen! 
Lua er fra Paelas nye bok. Jeg kjøpte den som premie til meg selv da jeg var ferdig med strikkinga på kofta. Oppskriften er grei, nesten litt for detaljert, men det går fint altså :)

6 kommentarer:

 1. Godt jobba! Lua ble også kjempefin :)

  SvarSlett
 2. Man fortjener virkelig en premie etter en sånn jobb! Å bare strikke på et stort prosjekt som tilsynelatende aldri blir ferdig kan gjøre en både umotivert og gal. Jeg pleier å ha minst et lite prosjekt også sånn at noe blir ferdig, i hvert fall :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg måtte fokusere på kofta, ikke ha småprosjekt (denne gangen) det kan fort bli mange prosjekter og da blir hovedprosjektet aldri ferdig *kremt*

   Slett
 3. Godt jobba! Det er vel ikke tilfeldig at gutta sjeldent får strikkeplagg, de er jo litt større enn oss, med dertil store plagg. Vel blåst !

  SvarSlett
 4. takk :) nei, det blir ikke no mer på han i den størrelsen (pinnestr iallefall) på leeeeenge. Og jeg kommer garantert til å låne den, for det fortjener jeg vel ;)

  SvarSlett