mandag 18. mars 2013

For mye av det gode

De siste månedene har jeg greid å starte mange strikkeprosjekter. Dette i kombinasjon med lange dager på jobb og lite overskudd har gjort at jeg nå er stuck med ull opp over ørene og alt er uferdig. Sukk og stønn og alt det der.

På pinnene er blant annet:

Jeg har tro på at en uke fri i forbindelse med påska kan bidra til å ferdigstille noe. Jeg jo greie det, lista over andre ting jeg har lyst til å strikke er lang. Skikkelig lang!

Inntil jeg får skikk på meg selv og alle strikkeriene, får dere gleden av å se årets påskeprosjekt fra min mamma: 

Oppskrift finner du HER
De siste årene har jeg fått en strikket påskehilsen fra mamma av den sorten som kanskje ikke er vakker, men som har mye sjarm og som gjerne ser litt kårny ut. Det passer vår humor bra. Nå står disse to greiene og stirrer på meg fra den andre siden av bordet. Jeje.  


Vero

3 kommentarer:

 1. Kjenner til den med mange prosjekter, men etter jeg skaffet meg blogg for en drøy uke siden har det siste prosjektet gått superfort, så nå har jeg håp om at jeg skal klare det samme med mine andre prosjekter også.
  Og de kyllingene var da.. søte :p

  SvarSlett
 2. Fine kyllinger, da! :) Sola fikk et identisk par. Den ene har litt for mye luft mellom ørene, siden jenta tok seg et jafs av det deilige isoporegget. Heldigvis er det ikke det indre som teller i dette tilfellet.

  SvarSlett
 3. Hahaha! De var kule!!! Glad påsk!;-)

  SvarSlett